Resultaat 1–12 van de 23 resultaten wordt getoond


FRIETSNIJDERS AANGEPAST AAN HET SNIJDEN VAN UW AARDAPPELEN

ERGONOMISCH KEUKENGEREI

Als fritessnijders zo populair zijn bij liefhebbers van thuisfriet, komt dat vooral door hun gebruiksgemak en hun duidelijke ergonomie. Deze huishoudelijke apparaten zijn namelijk ontworpen om het snijden van uw gewone stokjes toegankelijker te maken dankzij de speciale functies van de frietsnijders. Dankzij de lange hendel, de ergonomische handgreep en de antislip zuignappen kunnen jong en oud moeiteloos van hun maaltijd genieten. Rubberen voetjes of een antislipoppervlak zorgen voor herhaaldelijk snijden zonder onderbreking, zodat grote hoeveelheden in een minimum van tijd kunnen worden gesneden. Ten tweede zorgen het evenwicht en de stabiliteit van het apparaat ervoor dat het tijdens het gebruik niet beweegt, waardoor het onvermijdelijk beschadigd zou worden als het zou vallen. Wij bieden ook verschillende modellen met zeer specifieke kenmerken om uw bereidingen te optimaliseren en te voldoen aan uw gastronomische behoeften. Wand-, elektrische of handmatige frietsnijders hebben allemaal hun eigen voordelen, die u kunt ontdekken wanneer u er een koopt. Snijd en snij zonder mate voor het bakken van uw frieten, rust uzelf uit met uw bestek en geniet van uw frieten die even regelmatig en gelijkmatig zijn als heerlijk.

 

ERGONOMISCH KEUKENGEREI

 

VERSCHILLENDE STOKJES SNIJDEN

Hoewel de frietsnijders ontworpen zijn om gewone stokjes te maken, is het mogelijk om Chips of andere fruit- en groentestokjes van verschillende grootte te maken, afhankelijk van de messen. De messen zijn scherp en uitsluitend van roestvrij staal, zodat u uw aardappel of andere groente ongeacht de grootte of hardheid ervan met uiterst scherpe messen kunt snijden. Ons brede assortiment frietsnijders biedt verschillende eenheden met meerdere messen en roosters voor het duwsysteem, variërend van 3 tot 13 mm, om alle frietliefhebbers tevreden te stellen. De keuze van verwisselbare messen van roestvrij staal is vooral belangrijk als u een professioneel model wilt en de grootte van uw frietstaafjes wilt kunnen kiezen voordat u ze in de olie van uw friteuse of in uw oven dompelt om ze te bakken. U moet ook weten dat de roosters afneembaar en zeer toegankelijk zijn, zodat u ze gemakkelijk kunt schoonmaken, met de hand of in de vaatwasser, voordat u ze op een afdruiprek laat drogen. Gebruik dus uw favoriete mes om uw frietjes op de gewenste grootte te snijden en laat uw fantasie de vrije loop voor meer sappige en gevarieerde gerechten. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen, raden wij in het algemeen een mes aan dat dichter bij 10 mm ligt.

 

AARDAPPELSNIJMES

 

APPARATEN VOOR DUURZAAM SNIJDEN

PROFESSIONELE AARDAPPELSNIJDERS

Omdat bij Vela market alles draait om kwaliteit, bieden wij ook een ruim assortiment professionele frietsnijders waaruit de horeca kan kiezen. Met een focus op stevigheid en duurzaamheid stelt onze professionele apparatuur u in staat om te snijden en tegelijkertijd te reageren op alle problemen die gepaard gaan met commercieel gebruik. Het sanitaire aspect wordt volledig gerespecteerd, dankzij materialen die ontworpen zijn voor intensief en herhaald gebruik, terwijl ook eenvoud en snelheid van gebruik gewaarborgd zijn. Als u eenmaal een professionele frietsnijder hebt, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw mes en snijplank of ander ongeschikt plastic gereedschap. Het is ook vermeldenswaard dat veel huiseigenaren de professionele frietsnijder overnemen zonder dat het voor professioneel gebruik is. Deze verstandige keuze biedt de gebruiker de garantie van langdurig snijden met alle bijkomende voordelen die het biedt om de beperkingen van huishoudelijke apparaten te overwinnen. Zet net als wij de schijnwerper op professionele frietsnijders en hun grenzeloze kwaliteit om talloze porties friet te snijden en de buik van uw klanten te vullen met friet. Of u nu een restaurant met Michelin-ster bezit of een eenvoudige friettent, deze professionele apparatuur is precies wat u nodig hebt.

 

frietsnijder

 

KEUKENACCESSOIRES VAN ROESTVRIJ STAAL
Als al onze frietsnijders u zovele jaren kunnen vergezellen bij het ontwerpen van uw toekomstige verse frieten, is dat vooral te danken aan een groot deel van de modellen van roestvrij staal. Dit materiaal, ook bekend als roestvrij staal, is zeer aanwezig bij de vervaardiging van keukengerei, net als gietijzer, vanwege alle voordelen die dit element biedt. Of het nu gaat om levensduur of sanitaire aspecten, roestvrij staal is de nummer één referentie op het gebied van spaanbrekers en dat hebben wij al lang begrepen. De voordelen van dit metaal zijn niet meer te bewijzen, het is anticorrosief en bezit ideale hygiënische eigenschappen, het is het pantser van uw snijmachine zodat deze zo lang snijdt als nodig is. Roestvrij staal vergt zeer weinig investering om schoon te maken, dus spaar uw energie voor het eten van uw thuisfrietjes. Ten slotte heeft deze legering op ijzerbasis ook de bijzonderheid dat zij 100% oneindig recycleerbaar is, zodat u indirect kunt deelnemen aan duurzame ontwikkeling en aan het behoud van een planeet die minder lijdt. Deze waarden, die zelden worden geassocieerd met fastfoodzaken, merken die onder meer worden geassocieerd met Chips, willen wij graag respecteren. Draag bij aan deze mentaliteitsverandering door zelfgemaakte Chips te maken die gezonder en goedkoper zijn en waardoor je vrienden en familie mee zullen willen doen.

 

frietsnijder

 

SPAANBREKERS ZIJN OOK MULTIFUNCTIONEEL
KEUKENMANDOLINES

Omdat deze degelijke en efficiënte keukenaccessoires zich niet beperken tot het snijden van uw aardappelen voor traditionele Chips, bieden wij ook keukenmandolines en andere multifunctionele gereedschappen aan. Ontdek nieuwe horizonten in uw verschillende snitten en gebruik een enkel keukengerei voor vele complementaire functies zonder een ander keukenaccessoire te kopen, of zelfs meerdere. De toegang tot dit brede assortiment is ideaal voor fijnproevers die een apparaat willen dat verschillende soorten staafjes kan maken, evenals groente- en fruitblokjes, plakjes, juliennes, schijfjes, chips of geraspte en geschilde levensmiddelen en andere populaire sneden. Aangezien dit multifunctionele aspect aan al uw verwachtingen moet voldoen, ongeacht het voedsel, kunt u werken met een ongelooflijke verscheidenheid aan groenten zoals tomaten, uien, paprika's, champignons, courgettes, selderij en wortelen, en natuurlijk ook aardappelen, om heerlijke sticks te maken. Alles wat je nodig hebt is een dunschiller en je bent klaar. Deze nieuwe manier van groenten bereiden kan ervoor zorgen dat jongeren ze willen eten. Ze zullen ook kunnen deelnemen aan het bedenken van hun eigen gerecht, aangezien de mandoline een zeer eenvoudig te gebruiken en niet erg gevaarlijk keukenaccessoire is, dus geniet van het moment met uw gezin. De keukenmandoline is even ergonomisch als efficiënt, omdat hij gemakkelijk te reinigen is voor een onberispelijke hygiëne. Bakrecepten moeten, net als alle andere bereidingen in uw keuken, aan hoge sanitaire normen voldoen.

 

frietsnijder

 

EEN VERSCHEIDENHEID AAN FRIETGERECHTEN KOKEN

Aangezien veel van onze snijders een verscheidenheid aan bladgroottes bieden (snijder/hakker type), weet u dat u uw creativiteit de vrije loop kunt laten en allerlei gerechten kunt maken volgens uw recepten of wensen. Aangezien frieten zich niet alleen door hun grootte maar ook door hun vorm onderscheiden, bieden wij ook lucifersnijders en golvende snijders aan om alle mogelijkheden van frieten te kunnen benutten, een beperkende factor met keukenmessen. U zult geen excuus hebben om niet te proberen de conventies te veranderen door nieuwe soorten friet te bakken die net zo knapperig zijn en de smaken hebben die zo gewaardeerd worden door fijnproevers. Inderdaad, de verschillende recepten voor friet zijn niet beperkt tot gebakken mosselen of zoete aardappelfriet, kijk voor meer informatie naar onze vele artikelen over dit onderwerp. Groentesticks kunnen ook moeiteloos worden gemaakt om uw maaltijden te begeleiden als voorgerecht en met sauzen om van te genieten. Aarzel trouwens niet om ons uw borden en de originele culinaire creaties die ze bevatten per e-mail of via onze verschillende sociale netwerken door te sturen om erop te verschijnen. Vergeet tenslotte niet je chips te laten liggen en te genieten, alleen, met familie of vrienden.