Resultaat 1–12 van de 15 resultaten wordt getoond


FRIETMANDJES OM JE FRIETJES IN OLIE TE DOPEN

HET IDEALE KOOKGEREI

Chipmand

De frituurmand wordt door zowel professionals als particulieren gewaardeerd om zijn nut als essentieel keukenaccessoire voor het bereiden van Chips. Dit kookgerei wordt namelijk gebruikt om uw toekomstige gouden stokjes en andere gefrituurde etenswaren in olie te dopen. Tegelijkertijd raden wij u aan uw Chips te bakken met rundvet. Het is ook veilig om deze stokjes in uw koekenpan te bereiden. Dankzij het handvat kunt u het frituurmandje ondanks de temperatuur van de borrelende olie nog steeds hanteren, zodat u heerlijke frietjes kunt bakken zonder het risico te lopen u te verbranden. Om dit te doen, plaatst u gewoon uw stokjes in het frituurmandje, waarbij u ervoor zorgt dat het niet tot de rand gevuld is. Dit is om te voorkomen dat eventuele stokjes of ander voedsel verloren gaat in de frituurolie. Zodra dit is gebeurd, plaatst u uw kookgerei in uw frituurtoestel, of het nu een friteuse is of niet. De frituurmand voor kookdoeleinden (met uitzondering van decoratie) is natuurlijk niet van belang voor de bereiding van thuisfriet in de oven; hij is uitsluitend bestemd voor het traditionele koken in een frituurbad. Dus, of het nu voor professioneel gebruik is of om thuis regelmatig frietjes te bakken omdat u net zo dol bent op verse frietjes als wij, de frietmand zal een uitstekend hulpmiddel blijken voor het verzamelen en bereiden van uw knapperige frietjes. Dit alles zonder tijd te verspillen, want u kunt ze in één keer uittrekken.

EEN MANDJE DAT KAN WORDEN GEBRUIKT MET UW FRITEUSE

frituurmand

De reden waarom de frietmand een vaste waarde is geworden in zoveel keukens is dat hij onmisbaar is geworden voor veel frietliefhebbers. Inderdaad, ook al is het mogelijk om goed gekookte frieten te maken ondanks accessoires die niet noodzakelijk aangepast zijn, op de lange termijn blijft de oliefriteuse het best mogelijke kooktoestel. En als we het over friteuses hebben, hoort het frituurmandje er onvermijdelijk bij! Inderdaad, de meeste friteuses worden gebruikt met een mandje dat na verloop van tijd de neiging heeft op natuurlijke wijze te degraderen, maar geen paniek. Dankzij het ruime assortiment frituurmanden op onze website kunt u de juiste kiezen voor uw friteuse, zodat u knapperige frietjes kunt blijven bakken zonder dat u uw friteuse hoeft te vervangen. Vergeet niet de afmetingen van de verschillende soorten frituurmanden te controleren om de mand te vinden die bij uw huishoudelijk of professioneel apparaat past. Dit om onaangename verrassingen te voorkomen. Afhankelijk van uw friteuse kunt u kiezen voor één frituurmand met grote capaciteit of voor meerdere kleinere manden om verschillende soorten voedsel afzonderlijk te bereiden. Dit geldt alleen voor traditionele elektrische friteuses en niet voor hetelucht- of olievrije friteuses. Ons brede assortiment kan daarom worden aangepast aan uw behoeften en doelstellingen, zodat u de best mogelijke apparatuur geleverd krijgt.

DE FRITUURMAND OM UW VERSCHILLENDE GERECHTEN TE PRESENTEREN

OM DE MAALTIJD EEN VINTAGE LOOK TE GEVEN

basket-a-frite-vintage

Zoals u weet, kunnen frituurmanden verschillende functies hebben. Eén gebruik is om je frietjes in de borrelende olie te dopen. De andere is om je gesneden aardappelen mee te nemen en op tafel te presenteren. Dit zijn echter niet dezelfde modellen frietkorven. Wees voorzichtig bij uw keuze, zodat u de juiste mand kiest voor het beoogde gebruik. De aanwezigheid van roestvrij staal en de verschillende kleuren brengt een vintage sfeer die dicht aanleunt bij de geest van Amerikaanse restaurants met hun bedwelmende geuren, een universum dat door veel fans van Chips wordt gewaardeerd. Er zijn 4 verschillende kleuren voor de mini frituurmandjes. Deze laatste zijn uitsluitend bedoeld voor presentatie en bieden een echte old-school uitstraling. Ondanks de wens om een niet zo ver verleden op te roepen, blijft deze stijl actueel en laat hij paradoxaal genoeg een echte vernieuwing van uw gerechten toe, waardoor vele fijnproevers in verrukking komen. Koop dus een paar van deze decoratieve frietmandjes (al dan niet mini) en maak uw gefrituurde gerechten nog aantrekkelijker voor het oog. Dit is een must als uw restaurant streeft naar een "diner"-sfeer waar stamgasten zich op hun gemak voelen om te genieten van heerlijke, vetvrije thuisfriet in een vriendelijke sfeer.

PRESENTEREN MET ORIGINALITEIT

basket-a-fry-original

chipmanden kunnen u niet alleen een eigenzinnige en vintage stijlomgeving op uw tafel bieden, maar ook origineel als de mand zich daartoe leent! Inderdaad, wij bieden u verschillende meer verfijnde modellen die zullen deelnemen aan de decoratie van uw speciale gebeurtenis: verjaardag, bruiloft en elke grote gelegenheid die buiten het gewone valt. Je vindt er altijd een die bij je past. Zodat u uw vrienden en familie met plezier kunt verwennen! Jong en oud zullen dol zijn op uw originele presentatie en u zult ze zeker vreugde en geluk brengen. Voor occasioneel culinair plezier met familie of vrienden, waar friet en decoratie een must zijn, passen onze speciale frietmanden perfect bij elke presentatie. Onze frietkorven zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u er naast de traditionele friet verschillende bijgerechten in kwijt kunt. Waarom geen gebakken vis, gegrilde kipdrumsticks, fruitbeignets of snoepjes toevoegen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met de frietmanden kunt u de hele familie laten genieten van uw knapperige sticks in een container die aan uw verwachtingen voldoet.

EEN KEUKENACCESSOIRE DAT VOORAL DUURZAAM IS

PROFESSIONELE APPARATUUR

basket-a-fry-professional

Uiteraard biedt Avoir La Frite u ook de mogelijkheid om u uit te rusten met professionele keukenapparatuur en accessoires. Daarom bieden wij ook een aantal modellen voor commercieel gebruik die zijn ontworpen voor intensief en herhaald gebruik, met een snelle kooktijd. Voor een frituur of een restaurant met een Michelin-ster, de frituurmanden passen in uw keuken om heerlijke frites te bereiden die vervolgens in uw koude zone worden geplaatst. De professionele sector van de levensmiddelenindustrie vereist over het algemeen frituurmanden met een grote capaciteit om in een minimum van tijd een maximum aan frieten te kunnen bakken in uw oliebad. Daarom hebben we een ruime keuze in vele maten, met ook spaankorven met grote capaciteit om in meerdere liters olie te dompelen. Naast het grote volume dat veel van deze modellen aankunnen, moeten ze natuurlijk ook uiterst robuust zijn voor een optimaal en langdurig gebruik. Wij hebben dat heel goed begrepen en daarom kunnen al onze frituurmanden vele jaren mee, zodat u volledig tevreden bent, of u nu diepgevroren of verse, vetarme frietjes gebruikt. Dus, als u een professionele kok bent en op zoek bent naar een kwaliteitsgereedschap om die gouden stokjes te bakken, dan zijn de frituurmanden geschikt voor u.

DE VELE VOORDELEN VAN ROESTVRIJ STAAL

frietmand

Ten slotte zijn al onze frituurmanden uiterst duurzaam, zodat u kunt beschikken over kwaliteitsgerei. Dit betekent dat ze lang gebruikt kunnen worden, dankzij de keuze van het gebruikte materiaal: roestvrij staal. Deze ijzerlegering, ook bekend als "roestvrij staal", heeft vele interessante eigenschappen en is daarom zo populair bij de vervaardiging van keukenaccessoires. Dit materiaal is zeer populair bij zowel professionals als particulieren, en is zeer resistent zodat het vele jaren gebruikt kan worden. Ten tweede zijn de sanitaire eigenschappen van dit metaal zeer gunstig. Het onderhoud van roestvrij staal vergt immers weinig inspanning, aangezien een eenvoudige passage onder een bron van warm water en een ontvettend product volstaan voor een reiniging die perfect beantwoordt aan de strengste hygiënenormen. Ook het gebruik van een geschikte vaatwasser kan zonder problemen worden overwogen. Er zij ook op gewezen dat het chroomgehalte van roestvrij staal het volledig corrosiewerend maakt, d.w.z. dat het niet roest, ondanks veelvuldig en intensief gebruik. Een niet te verwaarlozen punt voor accessoires die bestemd zijn om regelmatig te worden gewassen. Ten slotte is roestvrij staal volledig en oneindig recycleerbaar, dus u kunt een eenvoudig gebaar maken voor de planeet en tegelijkertijd uzelf uitrusten met kwaliteitsgerei voor uw toekomstige kookkunsten.