Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN DUNSCHILLER?

De dunschiller wordt ook wel schilmesje genoemd en dat verklaart zijn functie als onmisbaar gebruiksvoorwerp. Of u nu een gerecht met knapperige chips of een groenterecept met wortelen bereidt, dit keukenaccessoire biedt een echte service. Het bespaart u veel tijd in vergelijking met een traditioneel mes. Uw beweging zal soepeler en preciezer zijn, wat u kostbare minuten bespaart, vooral als u grote hoeveelheden moet schillen.

Bovendien zal de schil van de groente of het fruit dat u gaat verwijderen dunner zijn en zal er dus minder vruchtvlees verloren gaan. Er wordt veel gesproken over voedselverspilling. Om het te verminderen, begin met dit eenvoudige gebaar: neem een aardappelschiller als onderdeel van uw amateur- of professionele koksuitrusting. Er zijn in wezen twee categorieën instrumenten op dit gebied. Ten eerste zijn er die in de vorm van een mes met een houten, plastic of roestvrij stalen handvat. Ze worden op dezelfde manier vastgehouden en behandeld als deze. Anderzijds is er de stijgbeugelschiller, ook wel "scheermes" genoemd vanwege zijn vorm.

Het is aan u om het exemplaar te kiezen dat het beste bij u past en waarvan de ergonomie u bevalt. Vaak is het meer een kwestie van gewoonte. Er zijn ook gespecialiseerde apparaten, speciaal voor asperges, aardappelen of fruit met dunne en delicate schillen.